Reactie Stijn Vreven: "Meer tevreden met verlies van vandaag dan met punt op Westerlo"

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties
Stijn Vreven: "Meer tevreden met verlies van vandaag dan met punt op Westerlo"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot Wilrijk bleef thuis met lege handen achter na een knappe remonte van Sint-Truiden. Toch was de trainer niet ontevreden.

Het was een wereld van verschil. Stijn Vreven op de persconferentie na het gelijkspel tegen Westerlo of Stijn Vreven na de nederlaag tegen Sint-Truiden. Ondanks de lagere puntenoogst was de trainer van Beerschot Wilrijk erg lovend voor zijn manschappen.

Onverdiend verloren

"Het enige negatieve vandaag was het resultaat", stak Vreven van wal op de persbabbel na de match. "De eerste goal kwam er na een counter en daardoor kreeg Kamada te veel ruimte. Bij de tweede was het een bal tegen de hand en een strafschop."

"Vandaag waren wij de ploeg die durfde voetballen en eigenlijk zijn we onverdiend verloren. We hebben ons vandaag de evenknie getoond van de seizoensrevelatie in de Jupiler Pro League, van de ploeg die net naast play-off 1 greep, van de nummer 7."

"Het verschil met drie dagen geleden, de wedstrijd tegen Westerlo, was immens. Daar ben ik wel trots op. In voetbal draait het nu eenmaal om het resultaat en daar doen we onszelf tekort."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties