'Comeback kid' Danjuma laat Brugse fans dromen: "Ik wil het kampioenschap naar Brugge brengen"

Clint Vens
| 8 reacties
'Comeback kid' Danjuma laat Brugse fans dromen: "Ik wil het kampioenschap naar Brugge brengen"
Foto: © photonews

Wat een weelde op de Brugse flanken. Dennis en Diatta speelden in de eerste twee wedstrijden van de play-offs hun tegenstander helemaal tureluurs. Maar coach Ivan Leko heeft nu nog een extra troef achter de hand, dat bewees dé seizoensrevelatie van blauw-zwart gisteren.

Arnaut Danjuma mocht Dennis aflossen een kwartier voor het einde. Club Brugge lag onder en kon de Nederlander moeilijk bereiken. Maar die ene keer dat de éénmalige international van Oranje dan toch werd gevonden was het meteen raak. Met een vintage sleepbeweging en een heerlijke overhoekse knal, legde Danjuma de partij in een beslissende plooi. 

Extra troef

Na vijf maanden blessureleed was de 22-jarige winger dan ook in de wolken met zijn vijfde treffer van het seizoen: "Veel mensen dachten dat ik met rechts zou schieten en dat wist ik", zegt de Nederlander aan HLN. "Net daarom keerde ik terug naar links en schoot ik vervolgens goed binnen."

"De fans weten dat ik iets extra's kan brengen, de staf weet het, net als mijn teamgenoten en ikzelf. Dit is een cruciale fase in de competitie. Ik wil het kampioenschap naar Brugge brengen en zal er alles aan doen opdat dit zou lukken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties