Titelhonger is groot in Brugge: "Als we zo blijven voetballen..."
Redactie
| 5 reacties

Ruud Vormer ziet Club Brugge de titel pakken als ze zo blijven voetballen

Titelhonger is groot in Brugge: "Als we zo blijven voetballen..."
Foto: © photonews

Club Brugge is een echte oorlogsmachine geworden in de play-offs. Tot nu toe maakten ze op vriend en vijand indruk. Zondag moeten ze naar Genk en daar willen ze weer maar één ding: winnen.

Het vertrouwen binnen de ploeg is immers heel groot. Als ze dit voetbal kunnen aanhouden, pakken ze de titel, meent Ruud Vormer. "Wél als we zo blijven voetballen, maar we zijn er nog lang niet", aldus de middenvelder in HLN.

"In Genk moeten we gewoon gaan winnen, klaar. Iedereen heeft het erover, maar we moeten het wel nog gaan doen. Wat als je zondag verliest? En dan naar Antwerp... We hebben er wel enorm veel zin in. En ik zie geen reden waarom het plots zou instorten."

Op dit moment rollen ze over de tegenstand. "We doen hetzelfde als anders hoor. Alleen klopt nu alles - het zit echt goed in elkaar. We voetballen goed, de fysieke data zijn top en alles valt in ons voordeel. De buitenspelers zijn héél belangrijk in dit systeem en zij maken het verschil. Iedereen heeft goesting - écht veel hoef ik als kapitein niet te zeggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties