Dewaest had in de winter meerdere aanbiedingen op zak, maar bleef toch bij Genk: "Ik wil deel van de geschiedenis van de club worden"
Sam Suttels
Sam Suttels
| 16 reacties

Sébastien Dewaest sloeg meerdere aanbiedingen tijdens de wintermercato af om op ingeslagen weg bij Genk door te gaan

Dewaest had in de winter meerdere aanbiedingen op zak, maar bleef toch bij Genk: "Ik wil deel van de geschiedenis van de club worden"
Foto: © photonews

Sébastien Dewaest maakt het beste seizoen uit zijn carrière door.De 27-jarige verdediger is tevreden over de huidige gang van zaken bij Genk en hoopt om met de Limburgers de titel binnen te kunnen halen.

Sébastien Dewaest ontpopte zich dit seizoen tot patron in de Genkse defensie. Hij speelde enkele heel goede wedstrijden en dat was eraan te merken in de afgelopen wintermercato. Bij Sudpresse deed Dewaest zijn verhaal.

"Ik kreeg in januari enkele aanbiedingen en ik heb meteen gezegd dat die ploegen aan het eind van het seizoen nog is mogen komen aankloppen. Het betreft mooie teams met mooie projecten, maar ik wilde blijven. Enerzijds omdat vertrekken in het midden van het seizoen een aanpassingsperiode met zich meebrengt en anderzijds omdat Genk mij een vet contract gaf na een gecompliceerde periode."

"Ik wil echt tot op de bodem gaan en het maximum geven. Zoals ik al eerder aangaf: als ik op een dag een trofee win, is dat een herinnering om altijd te koesteren. Ik wil deel van de geschiedenis van deze club worden. Bovendien staat het behalen van het kampioenschap ook gelijk aan kwalificatie voor de Champions League."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties