Maurizio Sarri over Liverpool - Chelsea: "We gaan erop vooruit"

Bart Somers
Bart Somers
| 1 reacties
Maurizio Sarri over Liverpool - Chelsea: "We gaan erop vooruit"
Foto: © photonews

Liverpool versloeg zondag Chelsea met 2-0 in een levensbelangrijke wedstrijd in de strijd om de Engelse landstitel en de Europese plaatsen. Ondanks de nederlaag toonde Maurizio Sarri zich niet helemaal ontevreden.

Eerst en vooral loofde de Italiaan zijn spelers: "We speelden een goede wedstrijd tegen een geweldige tegenstander. We bleven 50 minuten in de running. Na het tweede doelpunt - een fantastische goal voor hen maar niet voor ons - toonden we een reactie. We misten twee of drie doelrijpe kansen, maar ik denk dat we heel goed hebben gespeeld.

Chelsea moest eigenlijk simpelweg de wet van de sterkste ondergaan. Dat zag ook Sarri: "Waarschijnlijk zijn zij op dit moment beter dan wij, maar we gaan de goede kant op. Na het tweede doelpunt hadden we drie kansen met Eden en Higuain. We liepen zeker niet over van geluk. We hebben voor de 35ste keer dit seizoen de paal geraakt."

We mogen ons de komende weken aan zeer vreemde resultaten verwachten

Na een seizoen dat bijwijlen tot wanhoop noopte, is er dus licht aan het einde van de tunnel voor Chelsea. "Volgens mij zitten we op de goede weg. We zijn aan het verbeteren. Drie maanden geleden waren we niet in staat geweest om zo lang in de match te zitten."

Over de kansen van de Blues om het seizoen in de top 4 af te sluiten, wilde Sarri tot slot nog het volgende kwijt: "Het is natuurlijk niet gemakkelijk, maar we moeten tot het einde toe vechten. Het zal in de laatste maand van het seizoen heel moeilijk worden voor elk team. We mogen ons de komende weken aan zeer vreemde resultaten verwachten omdat we net als alle andere teams vermoeid zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties