"Juventus heeft een groep die 50 wedstrijden meer speelde, Ajax heeft een ploeg goeie kinderen"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 2 reacties

Ciro Ferrera meent dat ervaring de doorslag zal geven in Juventus-Ajax

"Juventus heeft een groep die 50 wedstrijden meer speelde, Ajax heeft een ploeg goeie kinderen"
Foto: © photonews

Vanavond staat de terugwedstrijd tussen Juventus en Ajax op het programma. De Amsterdamse stuntploeg moet proberen scoren bij De Oude Dame. Ex-Juve-verdediger Ciro Ferrera meent echter te weten wat de doorslag gaat geven.

Ferrera meent dat de ervaring de doorslag gaat geven en zijn ex-ploeg over de streep zal trekken. “Ervaring is alles waard in een duel als dit”, zegt hij bij Il Messaggero. “We moeten wel oppassen, want zij bewegen erg goed en hebben veel technische kwaliteiten."

"Zij werken goed samen, zoals veel jonge spelers, maar Juventus is beter. Trainer Massimiliano Allegri heeft spelers die vijftig of meer wedstrijden hebben gespeeld in de Champions League, terwijl Ajax een ploeg is met heel goede kinderen."

Dat Ajax met 1-4 won van Real Madrid maakte blijkbaar niet al te veel indruk. “Ze hebben gewonnen van Real Madrid, dat klopt. Maar die ploeg heeft zijn beste periode gehad. Mijn Juventus was de laatste ploeg die de Champions League won. Het wordt tijd dat nu een ander Juventus de prijs wint.”

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties