Revelatie Beerschot Wilrijk licht tipje van de sluier: "Dan zie ik een verlengd verblijf wel zitten"

Clint Vens
| 15 reacties
Revelatie Beerschot Wilrijk licht tipje van de sluier: "Dan zie ik een verlengd verblijf wel zitten"

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

De uitspraak in het matchfixingdossier met KV Mechelen en Waasland Beveren in de hoofdrol, kan de kaarten wel eens flink dooreenschudden voor volgend seizoen. Beerschot Wilrijk volgt de situatie alleszins op de voet op.

De vicekampioen in 1B heeft namelijk nog een kans om toch nog in de hoogste afdeling van het Belgisch voetbal uit te komen volgend seizoen. Dat scheelt niet alleen op budgettair vlak een slok op de borrel, het zou ook een argument zijn om enkele sterkhouders een jaartje langer op het Kiel te houden. 

Een van die steunpilaren is Dante Vanzeir. De Genkse huurling was dit seizoen goed voor 13 goals en twee assists in de Proximus League. In Het Belang van Limburg spreekt de jonge aanvaller zich uit over zijn toekomst. 

Onduidelijkheid 

"Er zijn nu nog zoveel scenario's mogelijk. Stel dat Beerschot toch zou promoveren door de affaire van KV Mechelen, dan zie ik een verlengd verblijf hier wel zitten. En wat gaat er bij Genk allemaal gebeuren als ze kampioen spelen en de Champions League in gaan?"

1A

Nog een seizoen in 1B lijkt wel uitgesloten voor Vanzeir: "1B was een goeie ervaring, maar ik merk in play-off 2 dat er in 1A anders gevoetbald wordt. Het niveau ligt hoger, elk foutje wordt afgestraft. Ik ben benieuwd of ik in zo'n competitie dezelfde statistieken kan halen. Tegen het einde van het seizoen moet er duidelijkheid komen over mijn toekomst."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties