Alexander Sørloth: "Rode Duivel is de sterkste tegenstander waar ik ooit tegen heb gespeeld"

Nils Wens
| 1 reacties
Alexander Sørloth: "Rode Duivel is de sterkste tegenstander waar ik ooit tegen heb gespeeld"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Woensdag staat de bekerfinale op het programma tussen AA Gent en KV Mechelen. Bij AA Gent kijken ze vooral naar Alexander Sørloth. De aanvaller heeft het de laatste weken moeilijker, maar hij hoopt toch met die beker terug te kunnen naar Engeland.

Sørloth wordt namelijk uitgeleend door Crystal Palace. Hij vertelt in Het Nieuwsblad hoe hij terecht kwam in Engeland. "Het was echt zot. Die transfer gebeurde op de laatste dag van de transferperiode. Ik speelde bij Midtjylland en wij waren op stage in Dubai, maar Ik moest dus heel snel naar Londen voor mijn medische testen."

In Engeland kom je wel enkele stevige jongens tegen, maar de sterkste tegenstander waar Sørloth ooit tegen gespeeld heeft was Fellaini. Dat was tijdens België-Noor­wegen, een uitwuifwedstrijd voor het EK 2016.

"Ik herinner mij een duel met Fellaini. Hij ziet er niet massief uit, maar hij is wel de sterkste tegenstander waar ik ooit mee in duel ging. Dat zal ik nooit vergeten. Jammer genoeg verloren we die wedstrijd met 3-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties