Reactie Spelers Waasland-Beveren laten zich niet uit hun lood slaan: "Bestuur heeft ons gezegd dat alles onder controle is"

Spelers Waasland-Beveren laten zich niet uit hun lood slaan: "Bestuur heeft ons gezegd dat alles onder controle is"

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Ook voor de spelers van Waasland-Beveren moet het niet gemakkelijk zijn om te zien in welke situatie de club zit door 'Operatie Propere Handen'. Tenslotte zal er ook over hun lot beslist worden. Het bestuur heeft hen op het hart gedrukt dat het allemaal wel in orde komt.

Francesco Forte, voorbije zaterdag nog matchwinnaar tegen Union, tracht zo min mogelijk wakker te liggen van de zaak 'Propere Handen'. "Dit zijn dingen die buiten het voetbal gebeuren. Ik denk aan wat ik moet doen op het veld en aan wat ik kan doen voor de ploeg. De rest, dat is voor andere mensen, voor de club."

We denken alleen aan de wedstrijden 

Francesco Forte

De Italiaanse aanvaller is zeker dat zijn ploegmaats het ook op dezelfde manier benaderen. "Het team is nog heel gefocust", meent Forte. "We denken alleen aan de wedstrijden. Wat er buiten het stadion allemaal beslist zal worden, dat zien we dan wel."

Ondertussen heeft de directie van Waasland-Beveren de spelers wel een boodschap meegegeven. "Het bestuur heeft ons gezegd dat alles onder controle is. Dat we gefocust moeten blijven en ervoor moeten blijven gaan in de resterende wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties