Krijgt Mertens binnenkort gezelschap van Diego Costa

Redactie
Krijgt Mertens binnenkort gezelschap van Diego Costa

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Overmeire - Mitrovic - Da Silva Costa - Conte - De Ligt - Isak - Demirbay - Keita

Krijgt Mertens binnenkort gezelschap van Diego Costa

Volgens het Britse Daily Mail zou Napoli Diego Costa willen overnemen van Atlético Madrid. De Italiaanse club waar dries Mertens aan de slag is, zou hem willen huren, mét aankoopoptie.

Transfernieuws en Transfergeruchten 09/05

Matthijs de Ligt heeft een persoonlijk akkoord met FC Barcelona

Matthijs de Ligt is hot in Europa. Dat is een understatement. De Nederlander wordt op zijn negentiende al gezien als één van de beste verdedigers ter wereld. En dat is FC Barcelona niet ontgaan. (Lees meer)


Na Cercle Brugge gooit ook Beerschot-Wilrijk een lijntje uit naar Lokeren-boegbeeld

KFCO Beerschot-Wilrijk en Cercle Brugge denken aan Killian Overmeire van Sporting Lokeren

KFCO Beerschot-Wilrijk weet nog steeds niet of het volgend seizoen 1A of 1B zal worden. De fusieclub is echter sowieso van plan om zich te versterken. En er staat een opvallende naam op de radar. (Lees meer)


Antonio Conte coacht volgend seizoen wellicht Inter

Na een sabbatjaar wil Antonio Conte volgend jaar terug aan de slag als coach. De ex-coach van Chelsea wordt bij verschillende Italiaanse topclubs genoemd. (Lees meer)


OHL heeft zich definitief versterkt met Aboubakar Keita

Oud-Heverlee Leuven verzekerde zich in de play-downs van het behoud in eerste klasse B. In die eindronde was huurling Aboubakar Keita een van de sterkhouders. (Lees meer)


Leverkusen strikt middenvelder voor 28M euro

Bayer Leverkusen heeft de geldbuidel opengetrokken voor middenvelder Kerem Demirbay. De Duitse club betaalde 28 miljoen euro aan Hoffenheim. De Duitser ligt nu tot 2024 vast bij Leverkusen.


Southampton bereidt bod van tientallen miljoenen voor op Mitrovic

Aleksandar Mitrovic scoorde dit seizoen elf competitiegoals voor Fulham, maar dat volstond niet om degradatie te vermijden. Hij heeft dit seizoen wel bewezen dat hij het niveau van de Premier League aankan en Southampton biedt hem mogelijk een reddingsboei. Ze zouden maar liefst 30 miljoen Pond over hebben voor de Serviër.


RSC Anderlecht wil Alexander Isak huren van Borussia Dortmund

RSC Anderlecht werd op de geruchtenmolen al meermaals gelinkt aan Alexander Isak. Meer zelfs: de hoofdstedelingen zouden wel eens in pole position kunnen liggen voor de Zweedse spits. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties