Thorup: "Wat de voorzitter tegen me zei? Dat hou ik voor me"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Thorup: "Wat de voorzitter tegen me zei? Dat hou ik voor me"
Foto: © photonews

Jess Thorup, die uitstekend begon bij AA Gent en de Buffalo's naar Play-off 1 loodste, ligt onder vuur. De oefenmeester haalde een beschamende één op 21 in de play-offs én verloor de Beker bij KV Mechelen. Toch zag hij zijn jongens opstaan tegen Club Brugge.

Dat was ook nodig, want vrijdagavond wacht de loodzware verplaatsing naar Standard. "Ik keek uit naar hoe we zouden reageren. Het was te makkelijk om nu uit de boot te springen en op te geven, we moesten vechten en spelen als een team. We speelden een goeie match, tweede helft waren we wellicht beter, maar we bleven vechten om dat doelpunt te scoren."

Maar of dat nog veel zal uitmaken, is andere koek. "Tegen de spelers heb gezegd dat het nu bergop gaat, maar we moeten blijven vechten. Als we hierop blijven doorgaan, komen die punten er wel." Het doel is duidelijk, die vijfde plaats. "Met de zege van Anderlecht, wordt het er niet makkelijker op. We moeten ons echter focussen op onze prestaties, niet hoe anderen presteren. We moeten die finale halen tegen Anderlecht, in de laatste thuismatch."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties