Wereldkampioen hoopt dat Real Madrid Eden Hazard kan binnenhalen: "Hij is geweldig"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 0 reacties

Raphael Varane zou volgend jaar graag met Eden Hazard en Paul Pogba spelen bij Real Madrid

Wereldkampioen hoopt dat Real Madrid Eden Hazard kan binnenhalen: "Hij is geweldig"

Raphael Varane leek even op weg naar de exit bij Real Madrid, maar zou deze zomer dan toch blijven. Hij zou volgend jaar graag Paul Pogba en Eden Hazard in zijn team hebben bij Real.

"Ik wil niet in detail treden over mijn gesprekken met Pogba, maar elke geweldige speler hoort thuis bij Real Madrid. En Paul is er zo één”, vertelde Varane aan Marca. “Er zijn natuurlijk altijd veel geruchten in deze periode. We zullen zien waar hij in augustus speelt. Hij is alleszins welkom.”  

De Franse wereldkampioen kent Hazard dan weer uit Frankrijk. Varane speelde voor Lens terwijl Hazard voor Lille voetbalde. Bij Lens speelde Varane trouwens ook nog samen met leeftijdsgenoot Thorgan Hazard.

“Ik hoop dat we Eden kunnen binnenhalen. Ik ken hem al een hele tijd. Hij is een geweldige speler. En net zoals Pogba zou hij hier zeker zijn plaats hebben.”  

“Hij is op de top van zijn kunnen. Toen we met Frankrijk de halve finale van het WK speelden tegen België, moesten we met een speciaal plannetje komen om hem af te stoppen", besloot Varane

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Primera Division

Nieuwste reacties