Hans Cornelis wordt speler-trainer

Redactie
Hans Cornelis wordt speler-trainer
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Hans Cornelis wordt speler-trainer

Hans Cornelis wordt volgend seizoen speler-trainer bij SKV Zwevezele in de tweede amateurklasse. Cornelis heeft nog een verleden bij onder meer Genk en Club Brugge.

Transfernieuws en Transfergeruchten 25/05

Tim Matthys wou afscheid nemen in schoonheid

Tim Matthys neemt op zijn 35ste afscheid van het actieve professionele voetballeven. Hij wordt scout bij KV Mechelen. Nochtans had hij wel zin in nog een jaartje, maar uiteindelijk viel het dubbeltje langs de andere kant. (Lees meer)


Nathan Aké als opvolger voor Alderweireld?

Nathan Aké zou wel eens de opvolger kunnen worden van Toby Alderweireld bij Tottenham Hotspur. Dat meldden diverse Engelse media. 


Nu doorduwen? 'Club Brugge heeft vervanger Wesley Moraes al een jaar op het oog'
Foto: © photonews

Michael Krmencik blijft nog steeds op het verlanglijstje van Club Brugge staan als vervanger van Wesley Moraes

Club Brugge weet zo stilaan dat Wesley Moraes deze zomer vertrekt uit Jan Breydel. En dus willen ze zo snel mogelijk een vervanger aantrekken. Een van hun voornaamste opties staat al een jaar op de radar. (Lees meer)


Coach Caen houdt ermee op

Fabien Mercadal heeft zijn ontslag gegeven bij Caen na de degradatie richting Ligue 2. Dat meldden verschillende Franse media. 


'Ramos naar Liverpool'

Sergio Ramos zou niet willen blijven bij Real Madrid. En dus zouden andere ploegen zich willen gaan roeren. Ook Liverpool wordt daarbij gek genoeg genoemd in de Britse pers. 


OH Leuven Vrouwen wapent zich in de Super League: al zeven(!) nieuwkomers

De vrouwen van OH Leuven zijn al volop aan het denken aan de toekomst en halen daartoe flink wat nieuwkomers in huis. (Lees meer)


Theo Bongonda en Racing Genk staan dicht bij een overeenkomst

Genk hengelt al een paar weken naar de diensten van Theo Bongonda. De 23-jarige flankspeler had al gesprekken met Philippe Clement, maar die zit nu plots bij Club Brugge. Is de situatie rond zijn transfer veranderd? (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 24/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 26/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties