Stoelendans ook onder de goalies?

Redactie
Stoelendans ook onder de goalies?
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Praet - Depoitre - Mangala - Mangala - Dessers - Bruzzese - David - Osimhen

Stoelendans ook onder de goalies?

Lucas Pirard was dit seizoen doublure van Kenny Steppe bij STVV, maar hij zou mee betrokken kunnen worden in de stoelendans rondom de goalies in België deze zomer. Mogelijk zal ook hij een nieuwe club zoeken.

Transfernieuws en Transfergeruchten 31/05

Eliaquim Mangala naar ex-club?

Eliaquim Mangala zou Manchester City kunnen verlaten. Ex-club FC Porto toont volgens de Engelse pers interesse in de middenvelder. 


Dessers wil blijven

Cyriel Dessers schoot zijn team naar de Europa League en hij wil nu ook graag blijven bij FC Utrecht. Dat heeft hij aangegeven. 


Nieuwe youngster voor STVV uit lagere reeksen?

Nadat eerder al Troonbeeckx uit de lagere reeksen naar STVV kwam, werd ook gedacht aan Enzo Vandekerckhove van Gullegem. De deal is echter afgesprongen. 


OFFICIEEL: Ex-goalie Mechelen, Gent en Waasland-Beveren gaat in op buitenlandse aanbieding
Foto: © photonews

Anthony Swolfs trekt van AA Gent naar Telstar

"Derde keeper blijven is geen optie", had hij de voorbije weken al in zijn kaarten laten kijken. En nu is de kogel door de kerk. (Lees meer)


AC Milan wil Dennis Praet weghalen bij Sampdoria

AC Milan greep dit seizoen nipt naast de Champions League en wil dat volgend jaar niet opnieuw laten gebeuren. (Lees meer)


Eliaquim Mangala staat dicht bij een terugkeer naar FC Porto

Eliaquim Mangala ruilde Standard in 2011 voor FC Porto. Drie jaar later plukte Manchester City hem daar volgens de documenten van Football Leaks weg voor 52 miljoen euro. (Lees meer)


Ari Skulason komt over van Lokeren en tekende een contract voor twee seizoenen

Na Renato Neto heeft KV Oostende vrijdag een tweede versterking aangekondigd. KVO neemt Ari Skulason over van Lokeren. (Lees meer)


Laurent Depoitre zou bij Charleroi op het verlanglijstje staan

Er staan grootse verschuivingen bij Charleroi op het programma. Normaal gezien zou Felice Mazzu vandaag naar Genk verkassen en dan hebben de Carolo's een andere coach nodig. Hein Vanhaezebrouck is in beeld en die brengt misschien zelfs een vervanger voor Osimhen mee. (Lees meer)


Alexander Isak moet weg bij Dortmund, Anderlecht is geïnteresseerd

Borussia Dortmund gaat zijn kern voor volgend seizoen opkuisen. Er moeten heel wat jongens vertrekken. Kicker heeft een lijstje doorgegeven met de namen. Daarop ook eentje die interessant is voor de Belgische topclubs. (Lees meer)


Lennard Daneels gaat voor RKC Waalwijk voetballen

RKC Waalwijk dwong deze week de promotie naar de Eredivisie af via de Nederlandse play-offs. De promovendus is niet lang bij de pakken blijven zitten en heeft er een jonge Belg bijgenomen voor volgend seizoen. (Lees meer)


Houding Heerenveen irriteert Anderlecht, maar dreigt zo wel Vlap mis te lopen
Foto: © photonews

Anderlecht dreigt de piste Michel Vlap te verlaten

Anderlecht heeft een heel mooi bod gedaan op de 21-jarige Michel Vlap. Vijf miljoen euro, dat is al niet mis voor de creatieve middenvelder van Heerenveen. Dat werd echter zonder pardon geweigerd en de houding van de Superfriezen begint paars-wit te irriteren. (Lees meer)


Standard wil Zinho Vanheusden nog een jaar huren van Inter

Zinho Vanheusden speelt intussen anderhalf jaar voor Standard. Hij is uitgegroeid tot een sterkhouder en de Rouches willen hem dan ook langer aan zich binden. (Lees meer)


Charleroi heeft de aankoopoptie op Victor Osimhen gelicht

Victor Osimhen speelde de pannen van het dak in zijn eerste seizoen voor Charleroi. De Zebra's hebben dan ook zijn aankoopoptie gelicht. (Lees meer)


Ajax denkt aan Jonathan David van AA Gent

AA Gent kende een wisselvallig seizoen. Het haalde play-off 1 en de bekerfinale, maar verspeelde eigenlijk alles in een paar mindere weken. Toch lieten enkele jongens zich opmerken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties