Thorgan : "Eden gaat naar Real om Eden te zijn en plezier te maken"

Hannes Van Gael Florent Malice
Hannes Van Gael en Florent Malice vanuit Brussel
| 0 reacties
Thorgan : "Eden gaat naar Real om Eden te zijn en plezier te maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard is nu ook officieel van Real Madrid. Het valt te bezien of het genie van bij Chelsea dezelfde speler blijft bij de grootste club ter wereld. Zijn broer denkt er het zijne van.

Wat mogen we van Eden Hazard verwachten bij Real Madrid. Volgens zijn broer Thorgan kan dat maar een ding zijn. "Eden gaat naar Real om het op zijn Edens te doen. Hij wil er plezier hebben en de mensen gelukkig maken", verzekerde Thorgan ons na de match tegen Kazachstan.

"Of hij zich inhield deze match? Nee, de match was gewoon al snel beslist. Nu hoop ik dat we dinsdag ons seizoen nog winnend kunnen afsluiten en dan wil ik van mijn vakantie genieten. Dat is ook belangrijk", voegde hij er nog aan toe.

Thorgan Hazard versierde zelf ook een toptransfer, naar Borussia Dortmund, en kan volgend jaar in de Champions League tegen zijn oudere broer uitkomen. "Ik hoop het, maar tegelijkertijd ook niet. Ik wil ver geraken in het toernooi en dan is het beter om niet te snel tegen Real Madrid uit te komen", besloot hij met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties