"Beste coach ter wereld": geeft Lukaku voorzetje richting zijn nieuwe club? Analisten stellen zich alvast vragen
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties

"Beste coach ter wereld": geeft Lukaku voorzetje richting zijn nieuwe club Internazionale? Analisten stellen zich alvast vragen

"Beste coach ter wereld": geeft Lukaku voorzetje richting zijn nieuwe club? Analisten stellen zich alvast vragen

Romelu Lukaku gaf het na de wedstrijd tegen Schotland aan dat hij na zijn vakantie de best mogelijke keuze zal maken voor zijn carrière. Een einde aan zijn avontuur bij Manchester United, op naar een nieuw land en nieuwe lucht?

Romelu Lukaku was in een interview met Mediaset alvast duidelijk over zijn favoriete coach aller tijden: "Voor mij is Antonio Conte de beste ter wereld."

"Ik heb nog een contract bij Manchester United tot 2022, we zullen zien wat er gaat gebeuren deze zomer. Maar het is een goede zaak dat Conté bij Internazionale heeft getekend."

Internazionale

Een voorzetje richting een transfer richting Italië? Het is aan de makelaar van Lukaku om voor de deal te zorgen, al zijn er ook bedenkingen onder de analisten.

"Internazionale is geen makkelijke ploeg. De Italiaanse competitie is sowieso al niet de makkelijkste. We zullen zien wat het gaat worden", klonk het bij De Bilde en Degryse quasi unisono bij VTM.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties