Titularis Jackers over 'Vanheusden vervangen' en zijn mooie herinneringen aan het stadion van Sassuolo
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Reggio Emilia
| 0 reacties

Nordin Jackers blikt vooruit op het duel tussen België U21 en Polen

Titularis Jackers over 'Vanheusden vervangen' en zijn mooie herinneringen aan het stadion van Sassuolo
Foto: © photonews

Wie zondag centraal in de verdediging zal staan bij de Rode Duivels U21 weten we nog niet. Wie wel zijn vaste plek tussen de palen heeft, is Nordin Jackers.

De doelman maakte overigens zijn profdebuut (9 december 2016) voor Racing Genk in Reggio Emilia, de stad waar AS Sassuolo zijn thuiswedstrijden afwerkt. “Dat is toch bijzonder. Ik heb er goede herinneringen aan, ook omdat we toen gewonnen hebben natuurlijk. Maar morgen (zondag, nvdr.) is het een andere match in een andere competitie”, legde Jackers uit.

Met Piotrowski komt Jackers een ploegmaat tegen bij Polen. “We moesten erom lachen dat we in dezelfde groep werden ingedeeld. Ik heb Jakub wat geplaagd en uitgedaagd en hij mij, maar de laatste tijd hebben we het er niet meer over gehad.”

De Genk-goalie zal door de afwezigheid van Vanheusden met een andere verdediging voor zich spelen dan dat hij gewend is bij de nationale beloften. “Met Zinho hebben we een goede speler verloren, maar zijn mogelijke vervangers moeten niet onderdoen voor hem. Iedereen in de groep vertrouwt op elkaars kwaliteiten”, besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties