Roger Lambrecht spreekt voor het eerst over definitieve overname: "Ik besefte het al langer"

Nils Wens
| 1 reacties
Roger Lambrecht spreekt voor het eerst over definitieve overname: "Ik besefte het al langer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren heeft voor het eerst info gegeven over de definitieve overname, waardoor deze nu zo goed als officieel is. Roger Lambrecht zal de fakkel doorgeven aan makelaar Louis de Vries

Roger Lambrecht laat zich voor het eerst uit over de overname. "Ik besefte het al langer was dat ik de club moest doorgeven aan iemand anders. Nu het zo ver is, voel ik vooral dankbaarheid omdat ik deze mooie club zo lang heb mogen leiden."

Roger Lambrecht blikt tevreden terug. "Ik denk dat wij als provincieclub mogen terugkijken op een heel mooi parcours. Louis biedt nu de beste garantie op continuïteit. Ik zal altijd supporter blijven en de supporters meer dan dankbaar voor hun onvoorwaardelijke trouw aan de club."

Louis de Vries

Ook de nieuwe voorzitter gaf al een woordje uitleg. "Het is niet vanzelfsprekend om mijnheer Lambrecht op te volgen. Ik was ontroerd om te zien hoe hij mee leeft met deze club. De toekomst van Lokeren is voor hem prioriteit nummer één. Een zware verantwoordelijkheid, maar Ik ben niet bang en wil van deze club weer een vaste waarde maken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties