Transfer, blessure, Copa, EK, ...: landskampioen is onderbemand op eerste training
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 0 reacties

Racing Genk vat de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan met heel wat afwezigen

Transfer, blessure, Copa, EK, ...: landskampioen is onderbemand op eerste training

De landskampioen is als laatste aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Bovendien zijn er, door uiteenlopende redenen, tal van afwezigen.

Dinsdag staan er de spelers van Genk enkele fysieke en mentale tests te wachten en woensdag zal er voor het eerst op de grasmat worden getraind. Met zestien zijn ze volgens Het Belang van Limburg, de A-spelers die present zullen tekenen:

Danny Vukovic, Gaetan Coucke, Maarten Vandevoordt, Sébastien Dewaest, Vladimir Screciu, Joseph Paintsil, Rubin Seigers, Zinho Gano, Théo Bongonda, Benjamin Nygren, Ivan Fiolic, Dieumerci Ndongala, Benson Manuel, Dante Vanzeir, Amine Khammas en Adriano Bertaccini.

Maar liefst dertien spelers zullen tijdelijk overstappen van de beloften om de leegtes op te vullen. Want de lijst met afwezigen, die is goed gevuld. Trossard is onderweg naar Brighton en Neto Borges revalideert van een blessure. 

EK U21

De volgende spelers genieten dan weer van een vakantie tot 1 juli: Sander Berge, Ruslan Malinovskyi, Junya Ito, Jere Uronen en Bojan Nastic. Daarnaast zijn Samatta en Aidoo aanwezig op de Africa Cup en Lucumi op de Copa América.

Ten slotte is er nog het zestal dat is uitgeschakeld op het EK U21 in Italië en San Marino: Heynen, Wouters, De Norre en Jackers voor België, Piotrowski voor Polen en Maehle voor Denemarken. Zij worden op 8 juli bij de club verwacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties