Michael Verschueren: "Niet onmogelijk om meer dan acht miljoen euro te betalen voor een speler"

Simon Wauters
Simon Wauters
| 33 reacties
Michael Verschueren: "Niet onmogelijk om meer dan acht miljoen euro te betalen voor een speler"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht stelde dinsdag Vincent Kompany voor als speler-manager. Nu hij er echt aan begonnen is, kan paars-wit in actie schieten op de transfermarkt.

De eerste transfer -na die van Kompany zelf- zou wel eens die van Michel Vlap (Heerenveen) kunnen worden. “De hand­tekeningen kunnen nog niet gezet worden, maar we hebben wel contact met Heerenveen voor Vlap”, aldus manager Michael Verschueren tegenover Het Nieuwsblad. “We hebben vooral offensieve versterking nodig.”

“Met Kompany stuurden we alleszins een sterk signaal. Ze nemen ons heel serieus als Vincent een potentiële aanwinst belt en zijn visie uitlegt. Hij is wat ik noem een next-generationcoach. Zijn visie is gebaseerd op statistieken, maar ook op puur voetbal.”

Anderlecht bood al meer dan vijf miljoen euro voor Vlap, maar in het hoge Noorden van Nederland dromen ze nog steeds van een bedrag in de buurt van de acht miljoen.

“Het is niet onmogelijk om eens acht miljoen of meer te betalen voor een speler”, aldus Verschueren. “Maar vaak vragen clubs meer dan wat die jongen echt waard is. Daarom neem ik mijn tijd om te onderhandelen. We hebben een goed systeem om de waarde van spelers te bepalen en nemen alleen spelers voor redelijke prijzen, die later een meerwaarde kunnen zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties