UPDATE: Driemaal scheepsrecht? Jawel! Coopman is een Red
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 48 reacties

Antwerp heeft zich versterkt Sander Coopman (KV Oostende)

UPDATE: Driemaal scheepsrecht? Jawel! Coopman is een Red

Bij de drie zomertransfers ging het telkens om een verdedigend ingestelde speler. Tijd voor de Great Old om nu ook het aanvallende compartiment te versterken. Daarvoor hebben ze een niet zo verrassende speler op het oog.

UPDATE: Antwerp heeft de komst van Sander Coopman met een ludiek filmpje -waarin ze graag duidelijk maken dat hun abonnementen al zijn uitverkocht- bekendgemaakt. De speler tekende een deal tot 2022.

De interesse van RAFC in Sander Coopman kan je moeilijk nog verrassend noemen, want in de voorbije twee zomers zat de club ook al achter de aanvallende middenvelder. In 2017 verkoos hij een uitleenbeurt aan Zulte Waregem en in 2018 verkocht Club Brugge hem aan KV Oostende.

Aan de kust kende Coopman, net zoals de rest van de ploeg, niet zijn beste seizoen. Volgens Het Laatste Nieuws zou Antwerp nog steeds een meerwaarde in hem zien. De Great Old is in gesprek met KVO en heeft nog geen contact gehad met de speler.

Volgens Gazet van Antwerpen heeft Coopman het oefenkamp van KVO al verlaten en legt hij donderdag zijn medische testen af bij de club met stamnummer 1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties