Abonnementenverkoop: Club de meeste, Antwerp uitverkocht en Kompany-hype is over

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 82 reacties
Abonnementenverkoop: Club de meeste, Antwerp uitverkocht en Kompany-hype is over

Over een goeie drie weken is het al zover. Dan trapt landskampioen Genk de competitie op gang tegen Kortrijk. Bij Antwerp liepen de fans al storm voor een seizoenskaart en bij andere clubs is die storm juist gaan liggen.

"Sold out", berichtte Antwerp woensdagavond op de sociale media. Alle gewone seizoenskaarten, 13.300 stuks, zijn de deur uit. Er blijven enkel nog een 500-tal businessabonnementen over. Zo is Antwerp de eerste club die haar stadion heeft uitverkocht.

Bij Club Brugge zal het wellicht ook niet meer lang duren. Momenteel zijn er nog 800 van de 24.000 plaatsen over in Jan Breydel. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De verkoop startte echter al in maart.

Genk plukt vruchten

Rond het Astridpark heerste er aanvankelijk ook enthousiasme door de komst van Vincent Kompany. De verkoop lag in juni 10% hoger dan vorig jaar, maar viel daarna weer stil. Anderlecht verkocht in totaal bijna 12.000 seizoenskaarten.

De landskampioen plukt ook vruchten van een succesvol seizoen. De 16.000 verkochte abonnementen zijn er al meer dan het aantal van de competitiestart in 2018. Gent zit al aan 15.000 verkochte seizoenskaarten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties