Van Damme legt uit waarom hij Lokeren boven andere clubs verkoos en geen wrok koestert tegenover Bölöni of Antwerp
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 14 reacties

Jelle Van Damme legt uit waarom hij Lokeren boven Zulte Waregem en Cercle Brugge verkoos

Van Damme legt uit waarom hij Lokeren boven andere clubs verkoos en geen wrok koestert tegenover Bölöni of Antwerp
Foto: © photonews

Sporting Lokeren was niet de enige club die Jelle Van Damme in huis wou halen, maar de ervaren verdediger koos uiteindelijk toch voor het Waasland. Hij legt uit waarom.

Eerst en vooral haalde Jelle Van Damme in een interview met Het Laatste Nieuws aan dat hij met Lokeren het meeste voeling had. Hij was er immers jeugdspeler. "Zulte Waregem en Cercle Brugge waren heel concreet."

"Het plaatje bij Zulte Waregem was erg interessant, maar dan ben je ver weg van huis. Ik praatte met Glen De Boeck en hij wil me centraal achterin posteren en wil dat ik een leidersrol opneem", legde de 35-jarige verdediger uit.

Niet natrappen

Voorts gaf hij aan dat hij Antwerp als zijn laatste club beschouwde, maar het draaide helemaal anders uit. "Ik wist hoe laat het was nadat ik geen mail kreeg voor de fysieke testen. Ik was toch wat ontgoocheld daardoor. Daarvoor had ik al aangegeven dat ik niet wist of ik met Bölöni aan boord wou blijven."

Van Damme kreeg uiteindelijk geen nieuw contract, maar hij koester geen wrok tegenover zijn ex-club. "Die fanatieke fans? Ik zal nog wel eens een match bijwonen. Ik gun de fans, de spelers en Bölöni het allerbeste. Ik heb begrip voor zijn beslissing en ik ga niet natrappen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties