Sluitstuk van KV Mechelen wacht af: "Op dit moment is er geen reden om weg te gaan, maar..."

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Linden
| 42 reacties
Sluitstuk van KV Mechelen wacht af: "Op dit moment is er geen reden om weg te gaan, maar..."
Foto: © photonews

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Na knieproblemen mocht Michael Verrips (KV Mechelen) zaterdagavond in de oefenpot tegen OHL opnieuw onder de lat plaatsnemen. Na afloop had de Nederlandse doelman het onder meer over zijn toekomstplannen.

Een ongelukkige comeback voor Verrips. Hij stond een goed uur op het veld maar moest zich vier keer omdraaien. Al kon hij wel weinig doen aan de Leuvense goals. "Ik ben vooral blij dat ik opnieuw met de boys op het veld kon staan", vertelde Verrips na afloop. "Mijn patellapees was geïrriteerd, dus ik moest verplicht rust nemen. Maar nu heb ik geen last meer."

'Nog werk aan de winkel'

"Natuurlijk is het zuur om vier tegengoals binnen te krijgen. Oefenmatch of niet, ik kan niet zeggen dat ik nu met een goed gevoel naar huis ga. We hebben dus nog werk. Onze voorbereiding verloopt redelijk goed, maar er is nog werk aan de winkel."

Zolang de definitieve uitspraak niet valt, blijft KV Mechelen in onzekerheid leven. "We zijn dit natuurlijk al gewend. Ook in de competitie en in de beker werden we er al mee geconfronteerd. Zelf heb ik daar geen last van, maar het is toch iets apart als je niet weet waar je gaat spelen. We zullen het wel zien als de competitie begint", aldus Verrips. 

De definitieve uitspraak speelt ook mee in de toekomstplannen van de Nederlandse goalie. "Ik weet waar ik naartoe wil en dat ik de kwaliteiten heb om daar te komen. Maar ik moet stappen blijven zetten. Op dit moment is er geen enkele reden om weg te gaan, maar als we naar 1B gaan, zal ik bekijken of er andere opties zijn. Maar zolang we in 1A zitten, ben ik heel graag een speler van KV Mechelen", is hij duidelijk. 

Geruchten over Sparta

De afgelopen weken waren er ook geruchten over Sparta Rotterdam. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar niets van weet", bekent Verrips. "Dat is ook totaal niet aan de orde. Maar er is altijd interesse, daar moet je eerlijk in zijn. Maar na die uitspraak zullen we pas verder kijken."

"Maar zelfs dan nog: ik sta nog steeds onder contract bij KV Mechelen. Ik streef naar 1A, maar opnieuw 1B zou geen ramp zijn. Dit is een mooie club met geweldige fans", besluit het sluitstuk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties