Bayern stelt drie aanwinsten nu ook voor aan het grote publiek
Arjen T'Sjoen
| 2 reacties

Arp, Hernandez en Pavard zijn nu ook voorgesteld aan het grote publiek

Bayern stelt drie aanwinsten nu ook voor aan het grote publiek
Foto: © photonews

Onze Belgische clubs zijn al een tijdje begonnen aan de voorbereiding. Nu zijn ook de Europese topclubs eraan begonnen. Bayern München mocht vandaag drie nieuwkomers verwelkomen.

Nadat Bayern München gisteren Lucas Hernandez voorstelde, was het vandaag de beurt aan Jann-Fiete Arp. De jonge Duitser komt over van SV Hamburg en is een van de grootste talenten uit het Duitse voetbal.

"Het is voor mij allemaal een beetje overweldigend", aldus Arp op de persconferentie. "Dit is zo een gigantische club in vergelijking met HSV. Wat wel hetzelfde is, is dat dit een familiale club is. Ik heb er een goed gevoel bij."

Ook zijn coach Kovac is tevreden met de nieuwe aanwinst: "We zullen zien waar we hem kunnen inpassen. Hij zal dit seizoen al kansen krijgen bij de eerste ploeg, maar zal soms ook nog bij de tweede ploeg spelen. We gaan hem voorlopig niet uitlenen, maar hier kansen geven."

Sané?

Na het vertrek van Robben en Ribéry kijkt Bayern uit naar offensieve versterkingen. Arp mag dan wel een aanvaller zijn, maar hij komt nog niet voor de basis. Pavard en Hernandez zijn dan weer verdedigers. De Duitse topclub blijft hopen op Leroy Sané en hoopt volgende week op een antwoord. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties