Interview Jarno Molenberghs na een minder seizoen: "Ik wil me opnieuw laten zien"
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Jarno Molenberghs speelt komend seizoen voor Patro Eisden Maasmechelen

Jarno Molenberghs na een minder seizoen: "Ik wil me opnieuw laten zien"
Foto: © Photonews

Jarno Molenberghs was jarenlang een sterkhouder bij Westerlo en Lommel United. De buitenspeler kende niet zijn beste seizoen bij KSK Lierse Kempenzonen, maar wil zich nu revancheren bij Patro Eisden.

Aan het begin van het seizoen speelde Molenberghs nog redelijk wat wedstrijden bij Lierse-Kempenzonen, maar zakte weg naar het einde van het seizoen: "Ik speelde aan het begin van het seizoen vrij veel, maar dan herviel ik in een blessure. Toen de nieuwe coach (Rocky Peeters) kwam voelde ik ook dat ik niet op nog veel speelminuten hoefde te rekenen. Nochtans heb ik naar mijn eigen gevoel me zeker laten zien, maar wat er dan meespeelt in de beslissing om me niet meer op te stellen weet je niet altijd."

Bij Patro Eisden wil Jarno Molenberghs laten zien dat hij nog steeds uitstekend kan voetballen: "Twee jaar geleden nam de club al voor het eerst contact met mij op en ik had er dan ook meteen een goed gevoel bij. Ik ga er mezelf echt proberen te tonen."

De honger om terug te keren op het hoogste niveau is er nog altijd"

Molenberghs speelde bijna 80 wedstrijden in de Jupiler Pro League en hoopt nog altijd om terug te keren: "De honger is er nog altijd. Ik werk nog iedere dag keihard en ik wil me dit jaar erg graag bewijzen. Dit seizoen kijk ik opnieuw naar omhoog. Met mijn ervaring hoop ik dit seizoen ook een leider te zijn en de jonge spelers bij te sturen waar het nodig is." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties