Genk wil nog een speler lozen: te veel flankaanvallers in de kern
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 18 reacties

Genk wil Dieumerci Ndongala nog verkopen

Genk wil nog een speler lozen: te veel flankaanvallers in de kern
Foto: © photonews

Er zijn jongens die niet mogen vertrekken bij Genk en er zijn er ook die ze liever nog van de hand doen. Dieumerci Ndongala mag door het overtal aan flankspelers bij een goed bod vertrekken.

Ndongala was in de reguliere competitie vorig seizoen nog meestal een titularis. Met 6 goals en 8 assists in 43 matchen deed hij het ook niet slecht. Net voor de play-offs verdween hij echter uit de basis door de snelle ontwikkeling van de Japanner Junya Ito en die trekt die lijn in de voorbereiding gewoon door.

Ito is op rechts de eerste keuze van Felice Mazzu, maar Genk heeft een overtal aan flankspelers. Manuel Benson, Theo Bongonda en Joseph Paintsil zijn er ook nog, terwijl ook Ianis Hagi en Benjamin Nygren op die positie uit de voeten kunnen. 

Huur of defenitieve transfer?

Ndongala mag dus vertrekken, maar Genk houdt momenteel vast aan een definitieve transfer. Er waren al aanbiedingen om hem te huren, maar daar zijn ze momenteel niet in geïnteresseerd. Als er geen goeie aanbieding komt, zullen ze volgende maand misschien wel overstag moeten gaan. 

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties