Vanzeir lanceert charme-offensief: "Ik hoop veel doelpunten te scoren voor deze geweldige fans"

Vanzeir lanceert charme-offensief: "Ik hoop veel doelpunten te scoren voor deze geweldige fans"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dante Vanzeir heeft vandaag eindelijk voor de eerste keer zijn nieuw truitje kunnen aantrekken. Zijn Beerschot-verleden wordt hem door sommige fans aangerekend, maar hij is ervan overtuigd die mensen te overtuigen. "Ik kan niet wachten om er aan te beginnen", klinkt het alvast.

Vanzeir startte zijn charme-offensief al bij zijn voorstelling. "Mijn persoonlijke doelstelling is vooral om hier zeer veel minuten te maken en een betere voetballer te worden. Natuurlijk hebben we als ploeg ook enkele doelstellingen en die zijn minstens even belangrijk", klinkt het op de clubwebsite.

"Ik denk dat het belangrijk is dat we een stabiel seizoen kunnen spelen in 1A want de supporters verdienen dat. We moeten met de voeten op de grond blijven staan en laten zien dat dit KV Mechelen, dat te sterk was voor 1B, in 1A de lijn kan doortrekken.”

Eén seizoen Beerschot kan hij vast snel doen vergeten. "Ik hoop dat ik heel wat doelpunten kan meepikken en de ploeg zo goed mogelijk kan helpen. Ik kijk er naar uit om in dit stadion voor 15.000 supporters te spelen, dat moet een fantastisch gevoel zijn. Ik wil doelpunten scoren voor deze geweldige fans!”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties