Makelaar Verrips geeft zijn visie op het hele verhaal: "Michael heeft die beslissing zelf genomen"

Makelaar Verrips geeft zijn visie op het hele verhaal: "Michael heeft die beslissing zelf genomen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Verrips heeft het bij KV Mechelen uiteraard verbrod. De doelman die vorig seizoen nog op handen werd gedragen, is nu persona non grata geworden. Wouter Vrancken verdedigt hem wel nog door te zeggen dat dit hem is ingefluisterd, maar zijn manager heeft een ander verhaal.

Uiteraard doelde Vrancken in zijn betoog op de makelaar van Verrips, maar die verdedigt zich ook... “Het is een bijzondere situatie. Het is nooit onze bedoeling geweest om KV Mechelen te beschadigen, maar onze beslissing ligt wel vast. Die heeft Michael zelf genomen in overleg met ons juridisch team", klinkt het bij Wessel Weezenberg in GvA.

Zij halen aan dat Verrips zijn contract kan verbreken door de veroordeling van KVM. "Vanaf het moment dat alles is losgebarsten, hebben we onze opties bekeken. Natuurlijk hoopte Michael dat alles goed afliep, maar we hielden ook rekening met het andere scenario. En het feit dat de club soelaas vond in het bondsreglement om in 1A te kunnen aantreden verandert niets aan de inhoudelijke kant van de zaak."

"De club is veroordeeld voor competitievervalsing en voor Michael is dat een dringende reden om zijn contract te verbreken. We hebben ons geconsulteerd bij experts bij het ­Belgisch arbeidsrecht en zijn ervan overtuigd dat dit een rechtvaardige grond is om zijn contract te verbreken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties