Charleroi zkt. spits... Oude bekende Rezaei bij Club Brugge weghalen?

Johan Walckiers Alexandre Fiammetti
Johan Walckiers en Alexandre Fiammetti
| 11 reacties
Charleroi zkt. spits... Oude bekende Rezaei bij Club Brugge weghalen?

Mehdi Bayat lachte het een week geleden nog weg... Kaveh Rezaei terughalen naar Charleroi was geen sprake van. Maar intussen liggen de kaarten toch een pak anders.

Charleroi staat op het punt om Victor Osimhen, hun Nigeriaanse spits die goed was voor 20 goals en 4 assists vorig seizoen, te verkopen voor 12 miljoen euro. Ze betaalden 3,5 miljoen euro voor hem aan Wolfsburg en maken dus een leuke winst. 

Maar ondertussen zijn ze wel hun beste speler kwijt en die moet vervangen worden. Aangezien de fans afgelopen weekend al in revolte gingen tegen Mehdi Bayat, doet de technisch directeur best iets wat de gemoederen kan bedaren. 

Een mogelijke optie is om Kaveh Rezaei terug te halen. Die dreigt door de moordende concurrentie te gaan verkommeren op de tribune bij Club Brugge. Ook vorig seizoen kwam hij amper aan de bak. Aangezien Clement slechts met één spits speelt en ze David Okereke gingen halen voor 8 miljoen euro, voelt Rezaei de bui wel al hangen. 

Een terugkeer naar Charleroi zou dus voor hem ook wel aanvaardbaar zijn. Club betaalde vijf miljoen voor hem, iets wat Charleroi nooit zal neerleggen. Maar een huur met aankoopoptie - zoals Charleroi in het verleden al veel deed - behoort wel tot de mogelijkheden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties