Hairemans: "Vrij zeker dat het een strafschop was, zijn arm mocht daar helemaal niet zijn"
Simon Wauters
Simon Wauters
| 6 reacties

Geoffry Hairemans vond de Antwerpse penalty terecht

Hairemans: "Vrij zeker dat het een strafschop was, zijn arm mocht daar helemaal niet zijn"
Foto: © photonews

Geoffry Hairemans stond voor de tweede week op rij in de basis bij Antwerp. De middenvelder was uiteraard erg tevreden met de overwinning tegen Waasland-Beveren.

Of die overwinning drie punten oplevert, is een ander verhaal. Maar daar was Hairemans net na de wedstrijd natuurlijk nog niet van op de hoogte. “Het was belangrijk om onze eerste thuiswedstrijd te winnen en zo het publiek meteen in de goede flow te brengen”, aldus Hairemans. “Ik ben blij dat dat gelukt is.”

Net als vorige week kwam Antwerp tegen Waasland-Beveren al na een paar minuten op voorsprong. “Dat maakt het ons inderdaad een pak gemakkelijker. Hopelijk lukt ons dat in de toekomst vaker. We slagen er ook steeds beter in om de bal in de ploeg te houden. Dat is een serieuze stap vooruit in vergelijking met vorig jaar.”

Dieumerci Mbokani speelde opnieuw een dijk van een wedstrijd: twee doelpunten en een sublieme assist. “Dieu is echt zot.", aldus Hairemans. Hij is de beste spits waar ik al mee speelde.”

Antwerp treed deze week ook aan op het Europese toneel. Donderdag wacht Plzen in de derde voorronde van de Europa League. “Dat wordt nieuw voor mij. Ik ben enorm benieuwd wat dat gaat geven.” Antwerp moet voor de Europese wedstrijd(en) wel uitwijken naar de Heizel. Hairemans ziet daar niet echt graten in. “We zullen het fantastische thuisgevoel van op de Bosuil meenemen naar de Heizel.”

De Great Old kreeg zondag na een half uur een strafschop nadat een knal van Hairemans tegen de hand van Aleksandar Vukotic belandde. “Volgens mij klemde hij de bal tussen zijn hoofd en zijn arm. Die arm mocht daar helemaal niet zijn. Ik ben er vrij zeker van dat het een strafschop was.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties