Erwin Lemmens lovend over het karakter van Mignolet: "Er zijn weinig spelers in mijn carrière dat ik zo heb zien werken"
Nils Wens
| 7 reacties

Erwin Lemmens is zeer lovend over Simon Mignolet

Erwin Lemmens lovend over het karakter van Mignolet: "Er zijn weinig spelers in mijn carrière dat ik zo heb zien werken"
Foto: © photonews

Simon Mignolet is terug in de Belgische competitie. Hij tekende voor enkele seizoenen bij Club Brugge. Volgens Erwin Lemmens is dit een goede stap voor hem en hij is ook erg lovend over het karakter van de doelman.

"Simon Mignolet is op en top prof. Veel spelers zullen met bewondering naar hem kijken in Brugge. Hij doet elke dag zijn routine op een professionele manier. hij is gewoon een superprof. Hij is altijd bezig met wat hij wil doen."

Erwin Lemmens heeft naar eigen zeggen weinig spelers met zo'n professionaliteit gezien. "In mijn carrière heb ik zelden spelers gezien zoals hij. Hij werkt zeer hard aan zichzelf om de momenten die hij heeft zo mooi mogelijk te maken."

Karakter

Volgens Lemmens heeft hij ook een goed karakter. "Hij is dus altijd bezig met wat hij wil doen en dat maakt hem ook zo als mens. Hij is begaan met iedereen, maar hij geniet ook van de mooie momenten in het leven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties