Simon Davies wil winnen voor eigen fans en is op zijn hoede voor KV Mechelen
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 18 reacties

Simon Davies blikt vooruit op het treffen tussen Anderlecht en KV Mechelen

Simon Davies wil winnen voor eigen fans en is op zijn hoede voor KV Mechelen
Foto: © photonews

Anderlecht neemt het vrijdagavond op tegen promovendus KV Mechelen. De eerste thuismatch liep op een sisser af voor de recordkampioen, dus moet er iets worden rechtgezet.

Anderlecht moet vol aan de bak tegen KV Mechelen om een gemiste seizoensstart te voorkomen. Al is het maar om gemor van de fans te vermijden. "De fans verdienen een zege. Ze waren tot dusver geweldig voor ons en wij willen graag winnen voor hen. We doen het niet alleen voor onszelf", lichtte de coach van Anderlecht toe.

Het resultaat is van groot belang tegen KV Mechelen, maar dat is niet het enige wat van tel is voor Davies. "We lieten mooie dingen zien in sommige delen van de voorbije twee wedstrijden, maar voor de goal lieten we het soms afweten. Een clean sheet en wat meer scherpte voor doel kunnen de prestaties wat completer maken. We willen niet alleen winnen. We willen het ook op onze manier doen."

Mechelen

Anderlecht treft vrijdag wel een ploeg die in uitstekende doen is. "Ze zijn erg georganiseerd en kunnen dodelijk zijn op de tegenaanval. We zullen op onze hoede zijn, want ze begonnen uitstekend aan het seizoen. Ze beperken zich niet alleen maar tot countervoetbal", besloot de T1 van paars-wit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties