KVM-speler is klaar voor Doku: "Het randje opzoeken zonder erover te gaan"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 8 reacties

Lucas Bijker gelooft in de winstkansen van KV Mechelen in Anderlecht

KVM-speler is klaar voor Doku: "Het randje opzoeken zonder erover te gaan"
Foto: © photonews

Jérémy Doku mag gewaarschuwd zijn: Lucas Bijker is klaar voor hem. De linksachter van KV Mechelen hield vorige week nog Junya Ito van Genk helemaal uit de match en is van plan om vanavond dat kunstje nog eens te herhalen.

Bijker is één van die jongens die je in je elftal moet hebben. Eentje die er niet voor terugdeinst om de tegenstander even te laten voelen dat hij er is. "Daar hou ik van", aldus Bijker in HLN. "En daarvoor moet je soms een klootzakje zijn op het veld. Dat is een van mijn kwaliteiten. Hen op alle manieren bespelen. Het randje opzoeken, zonder erover te gaan."

Vanavond staat hij tegenover een andere sneltrein. "Hun rechtsbuiten, Doku, heeft veel kwaliteiten. Hij speelt niet voor niets bij Anderlecht, hé. Maar ik zal het hem op mijn manier zo moeilijk mogelijk maken. Ik zal alles doen om hem af te stoppen."

En Bijker gelooft dat er iets te doen is in het Astridpark. "Als er een goed moment is om ze te treffen, dan is dat nu wel. Het is een uitgelezen kans om er te gaan winnen. Zij zitten niet in hun sterkste periode en de druk ligt bij hen. De rol van underdog ligt ons, in de omschakeling zijn we dodelijk. Ja, we gaan met een gerust gevoel naar Anderlecht. Zonder druk en met vertrouwen. In deze vorm kunnen wij iedereen aan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties