Revelatie bij Waasland-Beveren Jur Schryvers worstelt zich door een moeilijke periode

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties
Revelatie bij Waasland-Beveren Jur Schryvers worstelt zich door een moeilijke periode
Foto: © photonews

Jur Schryvers is aan zijn derde seizoen op het hoogste niveau begonnen. De defensieve middenvelder heeft een vaste basisplaats te pakken bij Waasland-Beveren en lijkt iedere wedstrijd beter te worden. In de periode waarin hij zit is dat niet evident.

Zo heeft Jur Schryvers een moeilijke periode achter de rug: "Twee jaar geleden werd er bij mijn papa prostaatkanker vastgesteld", reageerde hij in Het Laatste Nieuws. "Gelukkig waren ze er vroeg bij en loste het probleem zich snel op." 

Een jaar geleden ging het dan niet goed met de mama van Schryvers: "Er werd bij haar borstkanker vastgesteld. Gelukkig ook in vrij vroeg stadium waardoor bestraling en een operatie volstonden."

"Voetbal om tot rust te komen"

"Begin deze zomer ging het dan voor mijn papa ook weer mis. Hij kreeg een hersenbloeding en lag een week op intensieve. Nadien lag hij een paar dagen op de stroke-unit en dan drie weken op de dienst neurologie in het AZ Monica. Hij moest weer leren stappen en praten en kreeg dan ook nog eens af te rekenen met een longontsteking."

Het voetbal is in deze periode een moment om tot rust te komen: "Ik ben gewoon blij dat ik iedere dag kan voetballen om zo mijn zinnen wat te verzetten. Hopelijk komt alles goed, maar we zijn zeker en vast een hechter gezin geworden." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties