Wouter Vrancken komt met een verrassende keeperskeuze voor de match tegen Cercle Brugge
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 7 reacties

Wouter Vrancken kiest niet voor Sofiane Bouzian in doel bij KV Mechelen

Wouter Vrancken komt met een verrassende keeperskeuze voor de match tegen Cercle Brugge

Wouter Vrancken kan na de 0-0 tegen Anderlecht niet dezelfde elf tussen de lijnen brengen tegen Cercle Brugge. Yannick Thoelen, zijn eerste keuze tussen de palen, is namelijk geschorst.

Thoelen pakte vorige week rechtstreeks rood door Francis Amuzu neer te halen buiten de grote rechthoek. Het leverde de doelman één speeldag schorsing op. Na Thoelens uitsluiting nam Sofiane Bouzian (19) plaats in doel en hij debuteerde met een (halve) clean sheet.

Bram Castro

Wouter Vrancken moet dus een nieuwe doelman brengen tegen Cercle Brugge en hij koos verrassend genoeg niet voor Bouzian. Bram Castro (36) zal zaterdagavond starten. "Bouzian heeft het erg goed gedaan tegen Anderlecht, maar we mogen hem niet te snel brengen", legde de trainer van Malinwa uit bij Het Laatste Nieuws.

"Hem laten starten met de euforie van vorige week in zijn hoofd zou een risico zijn", aldus Vrancken, die de hiërarchie wil respecteren. "Bram Castro is opnieuw fit en is nog altijd onze tweede keeper. Bram is klaar om de handschoen op te nemen, ook al heeft hij al een jaar niet meer gespeeld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties