Analisten vinden acties spelers Anderlecht maar theater: "Ga naar binnen, kruip op de bus en zwijg"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 47 reacties

Analisten vinden acties spelers Anderlecht maar theater

Analisten vinden acties spelers Anderlecht maar theater: "Ga naar binnen, kruip op de bus en zwijg"
Foto: © photonews

Heel Anderlecht zette zich vrijdagavond neer voor de eigen spionkop. Een teken van appreciatie, maar dat wordt niet door iedereen geapprecieerd...

De supporters kunnen de schuldbewuste acties van de spelers van Anderlecht wel appreciëren. Maar niet iedereen is daar fan van. Alle randzaken worden door sommige analisten als artificieel beschouwd.

Zo vindt Eric Van Meir het gepalaver over trainer en speler erover. "Eerst was de oudste de aanvoerder, nu weer Kompany. Terecht, vind ik, maar hij is intussen al de vierde kapitein. Dat zorgt allemaal voor twijfels in de groep. En nu weer Davies in kostuum. Dat hoort zo, maar het is allemaal zo geforceerd. Terwijl maar één reddingsmiddel is: een keer winnen", klinkt het in De Zondag.

De spelers slaan ook mea culpa en laten dat zien aan de fans. "Dat de spelers in Genk gingen zitten voor de fans heb ik niet gezien maar ik ergerde mij ook aan het theater in Kortrijk: de spelers naar de supporters, Kompany die ostentatief de schuld op zich nam. Stop daarmee. Ga naar binnen, kruip op de bus en zwijg!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties