Vanaken vindt het zelf ook wel vreemd: "Maar het maakt mijn situatie veel comfortabeler"

Vanaken vindt het zelf ook wel vreemd: "Maar het maakt mijn situatie veel comfortabeler"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al twee jaar op rij de beste speler van de vaderlandse competitie, Rode Duivel, statistieken die elk seizoen beter worden... Maar toch gaat Hans Vanaken niet vertrekken bij Club Brugge. Vreemd genoeg kreeg hij zelfs die kans niet.

Vanaken heeft een atypisch profiel voor een aanvallende middenvelder, maar we hadden toch wel verwacht dat er meer zou komen dan een niet eens concrete interesse van Ajax. "We hadden toch wel verwacht dat er een paar aanbiedingen zouden binnenkomen bij mijn manager, maar dat was niet het geval", zegt hij bij Sudpresse.

"Ik heb alles gewonnen de laatste seizoenen, ook op individueel vlak en ik heb toch het gevoel dat ik mooie dingen liet zien op het veld. Maar ik ben wel dezelfde gebleven, al is de kijk van anderen op mij veranderd. Ik ben kalm en ambitieus, maar ik hou niet van de spotlights."

Voor hemzelf was het toch ook een verrassing dat er niemand kwam aankloppen. "Ja, soms vind ik dat toch wel raar. Maar dat maakt mijn situatie meer comfortabel. Ik heb geen moeilijke keuzes te maken. Ik voel me goed in Brugge. Ik wil niet vertrekken om te vertrekken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties