'De man van Club Brugge' is er klaar voor (en dat wil hij nog lang zijn): "Ik wil hier de deur dichttrekken"

'De man van Club Brugge' is er klaar voor (en dat wil hij nog lang zijn): "Ik wil hier de deur dichttrekken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond moet LASK Linsk voor de bijl gaan en dan hebben we voor het eerst sinds 2005 nog eens twee teams in de CL-potten donderdagavond. Ruud Vormer is klaar om het af te maken. De Nederlander is de belichaming geworden van Club Brugge. En dat wil hij nog lang blijven.

Vormer heeft nog een contract tot 2022, maar zijn plan is om dat nog langer te rekken. "Ik heb geen zin om na Club nog naar pakweg een middenmoter te gaan. Ik wil hier de deur dichttrekken. Het enige wat me nog op andere gedachten kan brengen, is een aanbod uit Dubai of Qatar", zegt hij in HLN.

"Daar ben ik heel eerlijk over. Maar je weet niet of zoiets nog gaat komen. Weet je wat Leko zei toen we afscheid van elkaar namen en ik hem succes had gewenst? 'Jij ook, de man van Club Brugge. Blijf maar lekker hier en word nog een paar keer kampioen.' Da's nu net ook mijn bedoeling."

Vormer is een icoon geworden bij de club. "Wie had dat durven denken toen ik hier toekwam, van het bankje bij Feyenoord? Ik niet, niemand niet. Of het moet Preud'homme zijn. Ik zal hem en Club voor altijd dankbaar blijven. Het was een topzet om naar hier te komen. En zeggen dat ik bij Feyenoord nooit aan Club gedacht heb. Ik keek zelfs nooit naar het Belgische voetbal."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties