Dit is ons Team van de Week in 1B!

Redactie
| 0 reacties
Dit is ons Team van de Week in 1B!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen is helemaal begonnen en dus gaan we ook dit seizoen zoals steeds op zoek naar een team van de week. Ook in 1B, jawel!

Doel

Op speeldag 4 posteren we Mike Vanhamel in doel. De goalie van Beerschot maakte heel wat mooie reddingen en hield zo knap de nul in een belangrijke wedstrijd in eigen huis voor De Mannekes, die nu opnieuw helemaal meedoen in de eerste periode. 

Verdediging

Dat Beerschot de nul wist te houden? Daar mag het ook een enorm sterke Bourdin voor danken, die werkelijk elk duel won achterin. Bij OH Leuven stond Schuermans pal, Angiulli was de meester der verdedigers voor Virton.

Middenveld

Ons middenveld op speeldag 4 is bijzonder sterk bezet. Keita (OH Leuven) en Nielsen (Union) staan al lang niet meer voor de eerste keer in ons elftal van de week, zij zijn prima aan het seizoen begonnen. Zolotic was dan weer belangrijk voor Roeselare in de puntendeling tegen Lommel, terwijl Lapoussin en Lecomte de draaischijven van Virton waren.

Aanval

Henry scoorde opnieuw voor OH Leuven en opende zo de score in Lokeren, Placca van zijn kant was matchwinnaar voor Beerschot met zijn doelpunt.

Dat levert dan onderstaand elftal op:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties