België wint, maar wat deden de andere ploegen in onze groep?

Dennis Rosiers
| 1 reacties

Onze Belgen waren op zijn zachtst gezegd niet overtuigend vanavond, maar wonnen wel. Wat gebeurde er in de andere wedstrijden in deze poule?

Cyprus - Kazachstan: 1-1

Kazachstan kwam al na twee minuten op voorsprong na een doelpunt van Shchetkin. Cyprus, met Standard-verdediger Laifis 90 minuten tussen de lijnen, kwam in minuut 39 via Sotiriou op voorsprong. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

Schotland - Rusland : 1-2

Schotland kwam al vroeg op voorsprong. Doelman Guilherme miskeek zich op  een voorzet van Fraser en Mc Ginn bracht de Schotten op 1-0. Vlak voor rust was het de Russische reus Dzyuba die de stand in evenwicht bracht. In de tweede helft scoorde O'Donnell in eigen doel en bezorgde zo de Russen drie punten.

Na vanavond lijken de teerlingen in deze groep al geworpen. België heeft 15 op 15. Rusland staat op een tweede plaats met 12 op 15. Ze hebben al 5 punten meer dan dichtste achtervolger Kazachstan.