Lionel Messi over de transfersoap van Neymar: "Ik weet niet of Barcelona er alles aan gedaan heeft"
Arjen T'Sjoen
| 1 reacties

Hoewel Neymar niet terugkeerde is Messi toch tevreden over de selectie

Lionel Messi over de transfersoap van Neymar: "Ik weet niet of Barcelona er alles aan gedaan heeft"
Foto: © photonews

Dit seizoen wil FC Barcelona absoluut weer scoren in de UEFA Champions League. Vorig seizoen gingen ze er na een spectaculaire halve finale op Anfield nog uit.

De man die Messi en co. had moeten helpen bij het behalen van die triomf was de Braziliaanse vedette Neymar, maar tot een terugkeer kwam het deze zomer niet. Neymar wou zelf wel erg graag terugkeren naar Camp Nou.

Bij de Catalaanse krant Sport reageerde Messi op de transfersoap: "Natuurlijk had ik Neymar graag zien terugkeren. Ik weet ook niet of Barcelona er werkelijk alles aan gedaan heeft om de transfer te realiseren, maar onderhandelen met PSG is niet evident. Na het sluiten van de transfermarkt heb ik niet meer met hem gesproken", aldus Messi.

"Ook deze ploeg kan meestrijden om alle prijzen"

Toch is Messi niet ontevreden: "Ik ben niet teleurgesteld dat het niet gelukt is. We hebben een spectaculaire ploeg die dit seizoen kan meestrijden om de prijzen, ook zonder Neymar." FC Barcelona speelt dit weekend tegen Valencia en zal het moeten doen zonder Lionel Messi die nog sukkelt met een kuitblessure. Op dinsdag spelen ze tegen Borussia Dortmund in de Champions League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties