KV Oostende heeft nog een serieus werkpunt, maar mist tegen Standard minstens vier pionnen

KV Oostende heeft nog een serieus werkpunt, maar mist tegen Standard minstens vier pionnen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende is echt wel goed aan het seizoen begonnen, met een 10 op 18 staat het zelfs helemaal tussen de mensen - dat hadden weinigen verwacht. Toch zijn er ook nog werkpunten.

Met name de efficiëntie voorin én achterin zijn nog zaken waar de Kustboys moeten aan werken de komende weken, misschien al meteen tegen Standard. Sakala had tegen Kortrijk meermaals voor de overwinning kunnen zorgen, maar miste enkele grote kansen. En achteraan werden opnieuw knullige goals weggegeven.

"We lieten hen scoren op een counter, dat is nooit goed", besefte ook coach Kare Ingebrigtsen over de match tegen Kortrijk. "En ook op de vrije trap verdedigden we niet goed, dat zijn twee domme goals die we incasseren."

Clean sheet

Het maakt dat de Kustboys na zes wedstrijden nog steeds op zoek zijn naar een clean sheet. Misschien lukt dat wel tegen Standard, dat op verplaatsing nog geen lekker parcours neerzette. Bovendien gaat Michel Preud'homme misschien wel roteren.

Capon, Hjulsager, Palaversa en Rajsel zijn er voor KV Oostende in ieder geval al zeker niet bij, terwijl er ook nog onzekerheid is over de beschikbaarheid van D'Haese. De wedstrijd wordt afgetrapt om 18 uur in de Versluys Arena, waar komende week ook de eerste wedstrijd van Club Brugge in de Youth League zal volgen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties