Preud'homme en het drukke schema: "Drie belangrijke elementen om tot betere resultaten te komen"

Nils Wens
| 2 reacties
Preud'homme en het drukke schema: "Drie belangrijke elementen om tot betere resultaten te komen"
Foto: © photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard zal de komende vier weken op drie fronten spelen en zal om de drie dagen moeten spelen. De club van Preud'homme staat bekend om haar inconsistentie en dus zullen ze een niveau hoger moeten spelen.

Standard is deze zomer versterkt, maar zal het ook beter in staat zijn om veel matchen aan te kunnen? "We hebben geprobeerd om sommige dingen te verbeteren. Allereerst zijn we een jaar later, vorig jaar waren we verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Ten tweede hebben we extra spelers toegevoegd, hoewel ze helaas nog niet allemaal in staat zijn geweest om te spelen. En ten derde hebben we meer potentiële starters dan vorig seizoen", aldus Preud'homme.

Michel Preud'homme zal op bepaalde momenten moeten roteren, maar hij wil zijn ploeg in balans houden. "Er zijn ook internationale wedstrijden geweest voor verschillende spelers, maar we hebben de komende maanden veel spelers nodig . Afhankelijk van wat ik in de opleiding zie, de staat van vermoeidheid en de kwaliteiten en gebreken van de tegenstander, zal ik enkele keuzes maken.".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties