📷 🎥 Oostende pakt uit met wondermooie tifo en doet liedje alle eer aan: "In goeie en slichte tiedn ..."

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Oostende
| 4 reacties
📷 🎥 Oostende pakt uit met wondermooie tifo en doet liedje alle eer aan: "In goeie en slichte tiedn ..."
Foto: © photonews

KV Oostende ging met de billen bloot in de tweede helft tegen Standard. Opnieuw geen zege tegen een topteam, al kan dat natuurlijk eens gebeuren. De supporters waren wél de hele tijd positief en bleven ook achteraf zingen. De tifo vooraf had de gemoederen al op de juiste plek weten te brengen.

"'t is mor èèn aan de zèè", aldus het nummer van Klein Komitee uit 2018 waarin de Kustboys worden bezongen. 

Het nummer wordt steevast voor de wedstrijd gebracht en vaak ook na de wedstrijd, bij overwinningen ... maar ook na een 1-4 pandoering. "In goeie en slichte tiedn ...", aldus het Klein Komitee nog. Meer dan reden genoeg om dus uit te pakken met een knappe tifo (zie boven).

"We gaven een vermoeide indruk na een uur voetballen", gaf coach Kare Ingebrigtsen toe. "Lag dat aan de blessures? Het klopt dat we veel nieuwkomers die nog niet veel minuten speelden hebben gebruikt, maar Standard was gewoon beter en wij stuikten in elkaar. Ze verdienden te winnen."

"Het was iets te laks na de rust", gaf ook Jelle Bataille toe. "De 1-1 had ons een boost gegeven, maar na de rust konden we dat niet verder zetten. We wisten snel dat het moeilijk zou gaan worden om toch nog iets te kunnen doen. Volgende week een nieuwe kans, dit zijn niet de matchen die we moeten winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties