Jackers: "We verdienden de drie punten tegen STVV"
Nico Wieme
| 2 reacties

Jackers maakt geslaagd debuut bij Waasland-Beveren

Jackers: "We verdienden de drie punten tegen STVV"
Foto: © photonews

Jordin Jackers maakte afgelopen weekend zijn debuut als doelman bij Waasland-Beveren. De ex-Genkspeler blikt tevreden terug op de wedstrijd en is helemaal niet ontgoocheld door de late gelijkmaker van Truienaars. "We hebben het STVV heel moeilijk gemaakt."

Waasland-Beveren leek op bezoek bij Sint-Truiden op weg naar een 0-1-zege tot Jorge Teixeira in de blessuretijd voor een koude douche zorgde. "We kregen een wereldgoal tegen", beweert Nordin Jackers in HLN. "De manier waarop we speelden, was echt heel goed. Hierop kunnen we bouwen. We moeten vooruit kijken. Er zit zeker muziek in dit team."

Jackers bekijkt de puntendeling positief. "Natuurlijk is de manier waarop we twee punten verliezen heel zuur. We speelden echt een goede wedstrijd. Ik ben fier op de ploeg, op hoe we hebben gespeeld. Met deze ploeg kunnen we echt mooie dingen neerzetten. Dat was tegen STVV wel te zien, denk ik."

Last van de zenuwen had de Beverse goalie niet. "Ik was niet nerveus, maar wel blij dat ik kon spelen. Op STVV debuteren is zeker speciaal. Jarenlang speelde ik hier de Limburgse derby. Frustrerend natuurlijk dat ik dan op het einde, op die manier, zo een fenomenaal doelpunt binnenkrijg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties