Vertrekt sterspeler binnenkort bij Tottenham? "Ik ga hier niet mijn hele loopbaan blijven"

Nils Wens
| 2 reacties
Vertrekt sterspeler binnenkort bij Tottenham? "Ik ga hier niet mijn hele loopbaan blijven"

Lloris is dit seizoen aan zijn achtste seizoen bij Tottenham begonnen. De 32-jarige doelman heeft meer dan 300 keer voor de Londense club gespeeld. Toch denkt hij nog aan een transfer.

Hugo Lloris is sinds 2012 bij de club en hij maakt al lang deel uit van van de vaste kern van Tottenham. Toch sluit de Franse doelman niet uit dat hij nog bij de Spurs zou vertrekken in de toekomst.

"Ik denk niet dat ik mijn hele leven bij Tottenham zal spelen. Ik denk dat ik nog een paar jaar te gaan heb. Ik ga er alles aan doen om er het beste van te maken, maar ik ben niet tegen het idee om iets nieuw te ontdekken," zei de Spurs-keeper in een interview met France Football

Verenigde Staten

Lloris denkt eventueel aan de Verenigde Staten. "Het kunnen ook de Verenigde Staten zijn. Ik weet het niet, ik heb er altijd moeite mee gehad om het op de middellange termijn te bekijken. Ik ben meer gericht op de korte termijn. Dingen in het voetbal gaan zo snel. We zijn hier en morgen zijn we ergens anders. Je moet voorzichtig zijn met je antwoorden. We zullen zien," concludeerde Hugo Lloris.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties