Christian Luyindama over "een goed puntje tegen Club" en zijn broertje 'le petit Boss' op test bij Standard
Hannes Van Gael Alexandre Fiammetti
Hannes Van Gael en Alexandre Fiammetti vanuit Brugge
| 10 reacties

Christian Luyindama (ex-Standard) was tevreden met het puntje tegen Club Brugge

Christian Luyindama over "een goed puntje tegen Club" en zijn broertje 'le petit Boss' op test bij Standard
Foto: © photonews

Christian Luyindama vocht al enkele robbertjes uit met Club Brugge in de Jupiler Pro League, maar woensdag mocht hij terugkeren voor een ontmoeting in de Champions League. Hij speelde zoals we dat van hem gewend zijn: met overgave en sterk in de duels.

De ex-speler was tevreden over zijn prestatie en de puntenoogst. "Eerst en vooral doet het me deugd om nog eens de degens te kruisen met Club Brugge. We pakken hier een puntje op verplaatsing en dat is niet slecht tegen Club, dat altijd een moeilijk te bekampen elftal is", liet de voormalige Standard-verdediger optekenen.

Het gaat hem naar eigen zeggen goed af in Turkije. "Het is een grote club en ik heb me vlot kunnen integreren. Af en toe steel ik er de show. Ik ben 'le Boss', weet je. Ik werk hard en ben ambitieus, daarom slaag ik bij elke club waar ik al zat."

Hij volgt zijn oude liefde nog op de voet gaf hij aan na de match. "Ik heb bijna elke match gevolgd en ik sta nog steeds in contact met iedereen van de club. Zelfs met Preud'homme en Venanzi. Bovendien is mijn kleine broer nu op test bij de club. Hij zal er ontploffen. 'Le petit Boss' is erg sterk en alles verliep goed tot dusver." Kijk, wie weet hebben we straks een nieuwe Luyindama rondlopen in de JPL.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties