Welk gevoel heerst er in blauw-zwarte rangen: "Positief dat iedereen teleurgesteld is met dat puntje"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit Brugge
| 7 reacties

Philippe Clement: "Positief voor het Belgisch voetbal dat de groep teleurgesteld is met punt tegen Galatasaray"

Welk gevoel heerst er in blauw-zwarte rangen: "Positief dat iedereen teleurgesteld is met dat puntje"

Club Brugge kan met gemengde gevoelens terugkijken op de openingsmatch van de poule in de Champions League. Het haalde een mooi punt, maar de manschappen van Clement beseften achteraf wel dat er meer in zat.

"We moeten er niet flauw over doen. Vandaag zat er gewoonweg meer in dan dat ene puntje dat we pakken. We waren de betere ploeg en de kansen waren er", was het oordeel van Simon Mignolet na de puntendeling tegen Galatasaray.

Het is positief voor het Belgisch voetbal dat we met een punt tegen Galatasaray al teleurgesteld zijn.

Anderzijds begint Club zonder nederlaag aan de poulefase. "We kunnen down zijn om die gemiste kansen, maar we kunnen ons ook optrekken aan dat punt. Galatasaray, dat is niet niks. Zeker als je ziet wie er op het veld staat. We kunnen ook een aantal positieve zaken hieruit meenemen. Je mag ook niet vergeten dat het voor veel jongens hun debuut in deze competitie was", besloot de doelman.

Philippe Clement bekeek het vanuit nog een ander oogpunt. "Hiervoor hadden we tien weken geleden blindelings getekend", zei de coach. "Het is positief voor het Belgisch voetbal als je een punt kan pakken tegen een ploeg als Galatasaray, met al die grote namen tussen de lijnen. Dat de groep dan nog teleurgesteld is, dat is in dat opzicht alleen maar positief." Met die woorden sloot hij ook de persbabbel na de partij af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties