Genk moet opletten voor man die focus heeft teruggevonden: "Ploegen en makelaars bellen me niet meer"

Genk moet opletten voor man die focus heeft teruggevonden: "Ploegen en makelaars bellen me niet meer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende kan een serieuze pad in de mand van Racing Genk zetten. De druk bij de Limburgers is immers enorm groot. KVO heeft met tien punten eigenlijk een goeie start en ze hebben een extra wapen: Fernando Canesin zit weer met zijn hoofd aan de Kust.

Want fysiek was hij er wel, maar mentaal was het moeilijk na een gemiste transfer. Oostende vond geen akkoord met de Braziliaanse club die geïnteresseerd was en dus doet hij zijn laatste contractjaar uit bij KVO. 

"Het waren moeilijke maanden voor mij. Ik wist lang niet of ik al dan niet zou terugkeren bij Oostende. De coach was altijd duidelijk: vanaf ik met m'n hoofd 100 procent in Oostende zit, zou ik mogen spelen", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Triest

"Het is niet erg om nog even te blijven. Sinds kort bellen ploegen en makelaars mij niet meer, dus de rust is eindelijk terug. Ik heb ook begrip voor het standpunt voor de club. Het is logisch dat het bestuur nog iets wou voor mij. Drie dagen lang voelde ik mij triest dat er geen deal werd gevonden, maar een transfer is nu volledig uit mijn hoofd."

Hij ziet ook een verschil met vroeger. “De kalmte rond de club is teruggekeerd. Wij moeten ons focussen op wat er op het veld gebeurt. Maar vroeger was dat hier niet altijd even makkelijk. En dat zie je terug op het veld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties